Jeżeli odwiedziłeś forum po raz pierwszy to powinieneś się z nami przywitać. Masz okazję to zrobić w tym temacie. W swoim poście powinieneś napisać coś o sobie skoro dołączasz do naszej społeczności forumowej. Możesz napisać:
-imię
-skąd jesteś
-zainteresowania
-ile grasz w CSa, a ile na naszych serwerach
itp.
Po przywitaniu zapoznaj się z zasadami obowiązującymi na naszym forum.
Możesz znaleźć je tutaj: :.. Kliknij ..:
UWAGA!
Posty zamieszczają tylko nowi użytkownicy. Wiadowości innych użytkowników typu witaj, siema będą usuwane!
Życzymy miłej gry na serwerach i pobytu na forum!
Imię : Parzo
Skąd jesteś : Kaniów
Zainteresowania : Motoryzacja,gry,komputery,programowanie
Ile grasz w Cs'a : Ponad 2 lata
A ile na naszych serwerach : Dłużej niż ktokolwiek ;)
Imie: Skuter vel. Swiecznik
Skad: Warszawa
Zainteresowania: bilard, off road
CS: 10lat albo i dluzej
wasz serv: raz i narazie chyba ostatni :/
_________________ keep your head & middle finger up high!
Imię : JaJo
Skąd jesteś : Kaniów
Zainteresowania : Motoryzacja,Motocross.pilka nozna
Ile grasz w Cs'a : - 3 dni
A ile na naszych serwerach : 20 lat ;]
Wysłany: 2010-02-07, 21:59
-imię: Szymon
-skąd jesteś: Koło City Wielkopolska :D
-zainteresowania: Ogólnie nauka, grywam w kosza w ligach, no i oczywiscie Cs, Grafika komputerowa, Programowanie takie pierdoły których uczę się w szkole. Ogólnie kompy
-ile grasz w CSa, a ile na naszych serwerach: W cs gram z 3 lata z tego rok gralem w Sourca po którym się przerzuciłem na 1,6 i tak jakos idzie. A na serwerowni ani razu nie grałem.
Imię : Artur
Skąd jesteś : Z Brzucha ;]
Zainteresowania : Cs 1.6 , Piłka Nożna
Ile grasz w Cs'a : ponad rok ;]
A ile na naszych serwerach : Odkąd dal mi je parzo czyli dlugo
No to Siema Żydy xD
Ja Paulina, 15 lat,motoryzacja,muzyka, sport, czytanie,filmy.
W CS'a gram 2 lata z 1rokiem przerwy no i znów gram od 2009 roku(wakacje). Niestety wszystkie umiejętności się ulotniły, więc zaczynam od 0 .
Jestem z Kaniowa(zam.Bestwina). Gram na wielu instrumentach, nie będę wymieniać jakich.
Przedstawiłam się ogółowo, gdybym miała napisać co i jak, zajęło bym mi to z 2 strony A4. Pozdro.
Aha. Na serwerach Parza gram hm.. przeszło 5 miesięcy.
@ ^^ Oczywiście nie wiesz, że np. gram na gitarze ;P A o innych instrumentach nie wspomnę. Na flecie owszem, grałam. Mam go nawet gdzieś w szafce. To ty powiedz na czym ty umiesz grać. Bo chyba nie tylko na nerwach? :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum